26 februari 2011

regnet står som spön i backen

... men vi är nöjda och belåtna iaf. Våra magor är fyllda med plättar, sylt och grädde & vi sitter och chillar i vad som skall vara vårt hem i några dagar framöver. Det är riktigt mysigt här. Vi kom hit till Cairns efter en nästan sex timmars bussresa från Townsville. Vi såg en hel del följder av cyklonen Yasis framfart längs resan. På flera ställen låg de flesta träden utmed marken och de som stod kvar fanns det inga löv i. Många hus var också skadade på något vis.

På Magnetic Island (ön vi var på för ett par dagar sedan) körde vi en dag omkring i detta vrålåk. Vägarna var smala och vi är inte direkt vana att köra på vänster sida, men det gick hur bra som helst och roligt hade vi!

en barbiebil och två barbien. men var är ken?

Vi var till en liten djurpark/zoo på Magnetic där vi fick se och hålla i bland annat koalor, ormar och krokodiler.
sandra tycker att ormar är morjens
Daniela myser med en koala

Vi matade fåglar på samma ställe, de var "lite" galna...

veronica blir attackerad
Vi har endast tre veckor kvar här i Australien nu och jag tror att vi alla känner att det skall bli skönt att komma hem. Under de tre veckorna har vi tänkt hinna proa på att dyka och flyga ner till Sydney för att riktigt shoppa loss och surfa. Lite mer färg på kroppen skall vi förhoppningsvis också hinna få. Och en hel del annat kommer vi också säkert att göra under återstoden av tiden här i aussie. :) Nu skall vi snart krypa till sängs och hoppas på att det blir sol imorgon, ha det bra!
/sandra

3 kommentarer:

  1. Så ni kåmbe heim tidiari.. inget mig emot! :) tå ska vi ha MEGA-TJEJ-KVÄLL! ;) Njut av er sista tid! här hemma e de vitt, kallt och äcklit..

    SvaraRadera
  2. Snygg bil!! En sån vill ja ha! :)

    SvaraRadera
  3. jaa, ta ska vi minsann ha tjejkvall! :D jo nina, jag a vill ha en san bil, pa vintern sko i kanssi int va sa smiidit, men pa somarn sko vi no vara coolast i byyi! :)

    /veronica

    SvaraRadera