6 mars 2011

helgen som varit

Sen vi skrev sist har vi hunnit med en hel del. I fredags körde vi bland annat go kart, vilket var jättekul! Igår var vi på en dagsutflykt till stora barriärrevet. Vi snorklade och proade på att dyka och eftersom det var en s.k. introductory dive så dök vi en liten grupp tillsammans med Johnny, vår instruktör. Det var lite spännande och nervöst men det var också en häftig känsla att vara så långt under vattenytan. Vi hade också ganska tur med vädret (med tanke på att det är regnperiod här), det var sol mer än halva dagen! ;)
Idag har vi varit på marknad till en liten by vid namn Kuranda tillsammans med en flicka från Sverige som vi träffade på båten igår. För att ta sig till Kuranda kan man ta buss, åka skyrail eller ta ett tåg som går genom regnskog. Vi valde att åka buss på grund av att de andra alternativen var så dyra + att vädret inte har varit det bästa...
Nu sitter vi på vårt hostellrum, det regnar, åskar och blixtrar utanför och vi känner en viss lättnad över att bara behöva sova en natt till på detta ställe. Tidigt tisdagmorgon flyger vi tillbaka till Sydney! Veronica sitter och hoppas på att väskorna skall packas av sig själva och Daniela sitter och skriver "Now included FREE bedbugs", "Don't sleep alone, sleep with bedbugs!" och sådant på hostellets visitkort ;)
Vi hörs!

belöning efter go kart

Daniela, Sandra och Sara på regnskogspromenad i Kuranda
Veronica gillar läget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar